KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Harmonogram wydarzeń

HARMONOGRAM UROCZYSTOŚCI I WYDARZEŃ PRZEDSZKOLNYCH W ROKU SZKOLNYM  2019/2020

WRZESIEŃ

4.10 - koncert muzyczny

30.09.2019 godz. 9.30- Kino 3D

PAŹDZIERNIK

25.10 - koncert muzyczny

1.10- wycieczka Sielankowo- Dżemy i przetwory- grupa Motylki- 47 zł

2.10- wycieczka Sielankowo- Dżemy i przetwory - grupa Stokrotki- 47 zł

3.10- wycieczka Sielankowo- Dżemy i przetwory - grupa Żabki- 47 zł

4.10- wycieczka Sielankowo- Dżemy i przetwory - grupa Pszczółki- 47 zł

9.10- teatrzyk

14.10-g. 9.30  uroczystość z okazji Dnia Nauczyciela- grupa Motylki

15.10.g. 12.30- teatrzyk-Niesforna kózka

 

LISTOPAD

7.11- zebranie z rodzicami

8.11- gala z okazji 11-go Listopada-  Grupa Żabki

12.11.- wtorek- 12.45 Teatrzyk- Dzielny Tomek kompan Reksia

18.11 od godz. 9.30- kino 3D

19-22.11-2019- zajęcia otwarte dla rodziców (według harmonogramu)

27.11 g. 9.30- program andrzejkowy z Maciejem Dudą , zaś o godz. 13.00 Pasowanie na przedszkolaka w Biedronkach

22.10- koncert muzyczny

…wycieczka Płock- Happy Park i dla 5,6 latków doświadczenia

 

 

GRUDZIEŃ

6.12- teatrzyk rodziców i Mikołaj

13.12.Jasełka grupa Stokrotki

… koncert muzyczny

 

STYCZEŃ

07.01- teatrzyk „ Zimowa przygoda ze Św. Mikołajem””

10.01- zabawa karnawałowa i urodziny przedszkola

… koncert muzyczny

 

LUTY

3-7.02- dzień Babci i Dziadka w każdej grupie ( według harmonogramu)

  1. 02- kino 3D

26.02- zebranie z rodzicami

14.02- Bal Walentynkowy

20 .02 godz. 12.45.- teatrzyk „ Igraszki smoków”

28.02. godz.9.00 warsztaty koszulkowe

… Dni Otwarte

… koncert muzyczny

 

MARZEC

09.03-Dzień Kobiet- Biedronki

10.03- teatrzyk -Przygody jeża kolczatka

… koncert muzyczny

30.03.- kino            3D

 

KWIECIEŃ

03.04- Wielkanocne jajeczko- grupa  Pszczółki

07.04- OD. 10.30- warsztaty piaskowe

28.04- teatrzyk „Przygody psa Kleksa”

28.04- zebranie dla rodziców dzieci 5,6 letnich

…koncert muzyczny

 

MAJ

11.05- kino 3D

…. IX Olimpiada Międzyprzedszkolna

28.05- Piknik Rodzinny- wszyscy i po łowicku

27.05.G.12.10- teatrzyk- Przygody wesołego Psiuńcia

25.05-zebranie dla rodziców dzieci 3,4 letnich

…..koncert muzyczny

 

CZERWIEC

1.06- teatrzyk nauczycielek z okazji Dnia Dziecka plus zjeżdżalnie

23.06- Uroczyste zakończenie roku szkolnego 2019/2020

….- Wycieczka do Łodzi- teatr i zoo

…. koncert muzyczny