KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupy

Drodzy Rodzice! Podajemy adresy mailowe specjalistów pracujących z Waszymi dziećmi. Z tych kont będą wysyłane propozycje zabaw do realizacji w domu.

·         Daniel K.- terapia pedagogiczna z integracja sensoryczną: kosior877@gmail.com

·         Sabina J.- terapia logopedyczna: sabina@socks.com.pl 

·         Ewa P.- K.- terapia psychologiczna: psychologp5lowicz@o2.pl 

·         Beata G.- zajęcia rewalidacyjne: b_gawronska4@wp.pl

·         Magda Sz.– terapia pedagogiczna: p5-ciocia-m-terapia@wp.pl

·         Ewa D.- terapia pedagogiczna: terapiap5@wp.pl

propozycje zabaw przygotowanych przez panią Anię:propozycja na 19.06gimnastyka buzi i językapropozycja na 15.06gimnastyka buzi i językapropozycje zabaw - 08.06zabawy dla najmłodszych1234 wiosenna gimnastykapropozycja zabaw - 01.06l kolorowankaz kolorowankas kolorowanka sz...

 Zapraszamy do przeczytania bajki terapeutycznej, napisanej przez psycholog Ewę Pierzchałę - Kurek. Bajka jest przeznaczona dla dzieci, które mają problemy z różnymi  lękami.   BAJKA O ZAJĄCZKU do pobrania TUTAJ...

język angielski

Drodzy Rodzice, materiały do zabaw i ćwiczeń będą wysyłane na e-mail. ...

religia

23.03.2020
religia

religia

23.03.2020

do realizacji-19.06----materiały do pobrania TUTAJdo realizacji - 08.06 ---- materiały do pobrania TUTAJdo realizacji 01.06 ----- materiały do pobrania TUTAJdo realizacji - 26.05 ------materiały do pobrania TUTAJ do realizacji 18 - 22.05 ------materiały do pobrania TUTAJdo realizacji 11- 15.05 ----- mate...

zabawy sensoryczne

PROPOZYCJE ZABAW I ZAJĘĆ Z DZIEĆMISypka tablicaNa dużej tacy lub kuchennej stolnicy rozsypujemy warstwę mąki, kaszy manny lub piasku – i tabliczka gotowa. Na ciemniejszym tle kreślone przez dziecko znaki będą lepiej widoczne, co z pewnością zachęci je do dalszej zabawy. Sypką tabliczkę ściera się jedn...