KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

W naszym przedszkolu czynnie pracuje 15 nauczycielek; 
każda z pań ma bardzo dobre przygotowanie pedagogiczne.

Emilia Raczek- dyrektor, nauczyciel dyplomowany;

Sylwia Barlak – nauczyciel stażysta;
Barbara Dankiewicz - nauczyciel dyplomowany;
Ewa Dylik - nauczyciel dyplomowany;
Paulina Franaszek – nauczyciel kontraktowy;
Beata Gawrońska - nauczyciel dyplomowany;
Katarzyna Grzegorek -  nauczyciel mianowany;
Małgorzata Plichta - nauczyciel mianowany;
Urszula Piszczałka - nauczyciel dyplomowany;
Katarzyna Podkońska - nauczyciel kontraktowy;
Ewa Rutkowska - nauczyciel dyplomowany;
Magdalena Szremska - nauczyciel dyplomowany;
Paulina Tryngiel – nauczyciel stażysta;
Sylwia Zabost - nauczyciel kontraktowy;
Izabela Zagawa - nauczyciel kontraktowy;

 

Pozostałe osoby czuwają nad zdrowym żywieniem, estetyką 
i czystością pomieszczeń i otoczenia.

- Halina Skomiał
- Małgorzata Waracka
- Grzegorz Krupa
- Anna Nowak
- Bożena Gałusa
- Ewa Franaszek 
- Krystyna Jagoda 
- Małgorzata Kabzińska
- Dorota Zajączkowska 
- Aleksandra Bakalarska
- Agnieszka Ziejewska
- Katarzyna Dutkowska
- Anna Grzanka
- Paweł Sałuda