KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia 2019/2020

Teatrzyk "Przygody Jeża Kolczatka" w wykonaniu aktorów teatru Pacuś

We wtorek 10 marca przyjechał do nas teatrzyk Pacuś z przedstawieniem "Przygody Jeża Kolczatka". Dzieci z zaciekawieniem oglądały spektakl i aktywnie śledziły losy bohaterów. Zobaczcie sami!...

KOSZYKARZE W NASZYM PRZEDSZKOLU

Dnia 6 marca 2020r do naszego przedszkola zostali zaproszeni przez panią Grzelak- mamę Dorotki i Kubusia dwaj łowiccy koszykarze - Mikołaj Stopierzyński i Marcel Kapuściński. Spotkanie odbyło się w ramach promocji zdrowia. Obaj panowie są zawodnikami pierwszoligowej drużyny KS Księżak Łowicz. Na początek sportowcy opow...

Dzień Kobiet

09.03.2020
Dzień Kobiet

Dzień Kobiet

09.03.2020

9 marca odbył się koncert słowno - muzyczny z okazji Dnia Kobiet. To najmłodsze przedszkolaki - dzieci z grupy Biedronki - złożyły wszystkim paniom wspaniałe życzenia. Do życzeń dołączyły własnoręcznie wykonane kwiaty! Ale to nie koniec życzeń: w tym dniu życzenia płynęły z wielu stron: od dzieci, rodziców, nasz...

Dni Otwarte- Teatrzyk pt.

W drugim dniu tzw. Dni Otwartych dzieci z zainteresowaniem obejrzały teatrzyk kukiełkowy wystawiony przez aktorów z Teatru Pinokio z Nowego Sącza. ...

Dni otwarte - zabawy w grupach

19.02 to pierwszy dzień tzw DNI OTWARTYCH. Dzieci, które planują rozpocząć od września edukację w naszym przedszkolu, w tym dniu zawitały do naszego przedszkola. Dzieci obejrzały sale zabaw, brały udział w zabawach, tańcach i pląsach. Wykonywały prace plastyczne. Na dzieci czekały różne atrakcje: malowani...

Walentynki

14.02.2020
Walentynki

Walentynki

14.02.2020

Walentynki - 14 luty - w naszym przedszkolu to dzień pełen zabawy. Od rana bawiliśmy się na balu walentynkowym prowadzonym przez nasze panie: Paulinę Tryngiel i Ewę Dylik. Były pląsy, tańce i zabawa. Na dzieci czekały konkursy sprawnościowe, konkursy przy muzyce. Na sali dominował kolor czerwony oraz symbole walentynek...

Fistaszki - kino 3D

10 lutego obejrzeliśmy film w technologii 3D pt. FISTASZKI...

Bezpieczne Ferie

Już 13 stycznia rozpoczęły się ferie zimowe. Z tego powodu cieszą się wszystkie dzieci. Jednak zwłaszcza teraz należy pamiętać o zasadach bezpieczeństwa, które trzeba przestrzegać podczas zabaw. W związku z tym w dniu dzisiejszym w naszym przedszkolu odbyły się zajęcia na temat "Bezpiecznych zabaw podczas ferii ...

Zabawa karnawałowa

10 stycznia bawiliśmy się na BALU KARNAWAŁOWYM. Dzieci w cudnych przebraniach były nie do poznania. Na balu można było spotkać postacie z przeróżnych bajek. Były tańce, korowody, szaleństwo na parkiecie. Wszyscy bawiliśmy się wyśmienicie. Tego dnia obchodziliśmy 66 urodziny przedszkola. Z tej okazji był ogrom...

Zimowe przygody Mikołaja

7 stycznia gościliśmy teatr Pacuś z przedstawieniem pt. "Zimowe przygody Mikołaja". Dzieci z zapartym tchem śledziły przygody Mikołaja, Baby Jagi, Wilka. Było dużo śmiechu i radości. ...